Vitalité Webshop is open!

 

Alqvimia, luxe natuurlijke cosmetica

imagesAbsolute schoonheid gaat dieper dan het uiterlijk. Het komt van binnenuit. Alqvimia beheerst en combineert de eeuwenoude Spaanse leer van aromatherapie, cosmetica en alchemie. De producten versterken je gezondheid, schoonheid en innerlijke kracht. Daarvoor selecteert Alqvimia wereldwijd de zuiverste ingrediënten voor haar honderd procent natuurlijke producten. Deze bevatten geen kleurstoffen en zijn samengesteld met respect voor mens en natuur. Alqvimia moet je ervaren.

Voya, luxe natuurlijke cosmetica

VOYA is een Iers familiebedrijf, trots dat zij ’s werelds eerste reeks biologisch gecertificeerde zeewierproducten hebben geproduceerd. Ieder VOYA product bevat extracten van natuurlijk zeewier, dat van oudsher nog steeds met de hand geoogst wordt (alleen wanneer het rijp is) door de Walton familie.

De VOYA producten combineren onze kennis van de therapeutische eigenschappen van zeewier met de wetenschappelijke ervaringen van de beste wetenschappers, biologen en huidspecialisten op cosmetisch gebied. VOYA producten bevatten zoveel mogelijk organische ingrediënten (minimaal 70%), die speciaal geselecteerd worden om de natuurlijke eigenschappen van het zeewier te completeren. Alle producten van VOYA zijn gemaakt zonder minerale oliën, genetisch gemodificeerde ingrediënten, synthetische kleur- en geurstoffen en conserveermiddelen; en zijn geschikt voor gevoelige huidtypen.